Werkwijze

Werkwijze

Zoveel wensen, zoveel keuze. Hoe makkelijk is het als 123overstapdeals.nl u op weg helpt in de zoektocht naar de deal die het beste bij uw wensen aansluit.

In onderstaande 3 stappen leggen we u zo eenvoudig mogelijk onze werkwijze uit.

1. Geef voorkeuren aan

U heeft een vergelijker aangeklikt bijvoorbeeld 'Zorgverzekering vergelijken'. U geeft uw voorkeuren aan op basis van criteria die bij u bekend zijn. Dit kan de gezinssamenstelling zijn, sorteren op aantal, sorteren op prijs of welke andere criteria u belangrijk vind.

2. U krijgt resultaten

In het overzicht daarna krijgt u resultaten te zien welke het beste aansluiten op uw opgegeven criteria. Zo kunt u deze verder verfijnen door aanbieders uit te schakelen of te sorteren op basis van prijs, beoordelingen etc. De sorteermogelijkheden zijn afhankelijk van de soort vergelijker welke u kiest.

3. Scoor die deal!

Nadat u in het overzicht een keuze gemaakt hebt, bijvoorbeeld de voordeligste. Dan kunt u doorklikken op het betreffende resultaat. U ziet de knop Afsluiten, of Aanvragen. Als u deze knop aanklikt wordt u doorgestuurd naar de aanbieder van uw keuze. Op hun website vult u de verder benodigde gegevens in. Zij gaan voor u aan de slag. U heeft uw deal gescoord!

Komt u er niet direct uit? Bekijk eens onze pagina Veelgestelde vragen.


Nieuwsbrief ontvangen?